e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

 

Netcongestie 13 12 2023

 

Wat kunnen bedrijven nog qua stroom?

 

Lees hier over de visie van de denktank!

 

Binnen de Ondernemerskring Krimpenerwaard is er een project met koploper bedrijven opgezet (meer dan 50 FTE en 25 miljoen omzet). Dit project, onder de naam Denktank MKB Krimpenerwaard, bestaat op dit moment uit 7 ondernemingen. Directies van deze ondernemingen buigen zich, minimaal tweemaal per jaar, over economische of sociaaleconomische vraagstukken die bedrijven in de Krimpenerwaard raken.

Vandaag komen zij met een bericht naar collega-ondernemers over de congestie, wat dat deze (eventueel) kan betekenen voor de Krimpenerwaard en of we deze kunnen beïnvloeden. Het bericht is geplaatst op de website van de Ondernemerskring en via onderstaande link te lezen.

Klik hier voor de conclusies/aanbevelingen van de Denktank.

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer