e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

 

 

Kennis bundelen

 

Intelligent reageren en voorsorteren op ontwikkelingen die op ons afkomen. Daar gaat het om bij koploper bedrijven in het MKB die technologie, dienstverlening, industriële producten of logistieke oplossingen leveren aan nationale en internationale klanten. Intelligentie waarmee ze zich onderscheiden en hun positie kunnen consolideren of uitbreiden. Intelligentie die als ze die lokaal bundelen een krachtig instrument kan zijn wat ten voordele van allen kan werken.

 

denken, doen en delen is in het kort waar om gaat

De MKB-koplopers in de Krimpenerwaard (namen zie kader) vinden het tijd om te kijken wat ze daarin gezamenlijk kunnen doen. Het MKB dient onderling meer ervaringen en kennis te delen. Dit sluit aan bij hun innovatieve wijze van denken en opereren wat zij al jarenlang toepassen in hun eigen markten. Samen met de Ondernemerskring Krimpenerwaard starten zij een initiatief wat gaat heten ‘Denktank MKB Krimpenerwaard’. Denken, doen en delen is hun motto. En dan niet alleen gericht op onderwerpen die voor ondernemingen van belang zijn maar ook op maatschappelijke ontwikkelingen. Een Denktank met daarin de eindverantwoordelijke koppen van de ondernemingen bijeen. Per bijeenkomst wordt een of twee generieke onderwerpen aan de Denktank voorgelegd. De Denktank komt dan met aanbevelingen die individueel of collectief ingezet kunnen worden.

 

Denktank MKB Krimpenerwaard (DMK)
Denken. Doen. Delen.

 


 

De CEO’s van de volgende koploper bedrijven die participeren zijn: de Dekker Group, Zijderlaan, De Vries en Verburg, Stinis, DeRegt Cables, Boogaerdt Hout en F. Wellink Lekkerkerk.

 

Schermafbeelding 2024 06 03 om 20.09.18

 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer