e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Uitnodiging/Oproep:

Online-bijeenkomst: zon op bedrijfsdak, een innovatieve aanpak – 21 april 2021 van 16.00 – 17.30 uur

Bedoeld voor:

Ondernemers / (bedrijfs)gebouweigenaren die serieuze interesse hebben om een PV installatie op hun bedrijfsdak te installeren

Doel van de bijeenkomst:

Ondernemers/gebouweigenaren die interesse hebben om een PV systeem te installeren worden geïnformeerd over alle zaken waarmee rekening moet worden gehouden (dakconstructie, aansluitingen, verzekering, business case, subsidies, etc). 
Er wordt ook uitvoerig ingegaan, aan de hand van concrete business cases, op het initiatief dat de Duurzaamheidsplatforms van bedrijven in de regio ontwikkelen tezamen met een aantal energie coöperaties op basis van het succesvolle model dat in Bodegraven/Reeuwijk al bij een aantal bedrijfsdaken is toegepast. We streven er naar om binnen Midden Holland met een eerste groep van ca. 10 bedrijven dit “ontzorg-model” verder te ontwikkelen.

Achtergrond:

In de Regionale Energie Strategie (RES Midden Holland) wordt een aanzienlijk deel van de duurzame opwekking (met name zonnestroom) voorzien op bedrijfsdaken. Op 24 februari jl. hebben de Duurzaamheidsplatforms Midden Holland daar een eerste webinar over georganiseerd. Daarna zijn er al verschillende bedrijven geweest die interesse hebben getoond om het daar gepresenteerde ontzorgingsmodel (zoals toegepast bij wegenbouwbedrijf Versluys, Bodegraven) verder uit te diepen. 
Door verschillende business cases en opties in detail door te lopen wordt zichtbaar gemaakt waar allemaal mee rekening moet worden gehouden en wordt ook duidelijk gemaakt welke (gestandaardiseerde) oplossingen inmiddels beschikbaar zijn. We gaan in op de (financiële) ondersteuning door het Rijk, de Provincie en een aantal gemeenten die hierbij ook actief willen ondersteunen. 

Aanmelden:

Heeft u serieuze interesse in het realiseren van een zonne energiesysteem op uw bedrijfsdak, meldt u dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer