e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Woensdag 5 april jl. heeft het eerste 'Big Event' plaatsgevonden onder de bezielende leiding van (ex)topscheidsrechter Björn Kuipers in het Cultuurhuis te Krimpen a/d Lek. 

We trapten af met de Algemene Ledenvergadering, die goed was voorbereid door het bestuur. Het was mooi om te zien dat vele leden hierbij aanwezig wilden zijn en hiermee ook hun betrokkenheid tonen aan onze ondernemerskring. Want ondernemen doen we samen.

Vervolgens werden we verwend door een goed lopend buffet, uitstekend verzorgd door Grand Café Siep. De uitbater in het Cultuurhuis.

Om half 8 werden we in de zaal verwelkomd door spreker Björn Kuipers, voormalig internationaal topscheidsrechter en ondernemer. Hij nam ons mee langs de vedettes, de arena’s en (krachten)velden. ‘Je moet als leidinggevende zelf ook coachbaar zijn, maar moet, om het maximale te bereiken, ook durven impopulaire maatregelen te nemen.’ Björns presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast kon hij de perfecte link leggen tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt(en).  

Buiten de stadions is hij als franchisenemer eveneens succesvol en rap na de omvorming van C1000 naar (meerdere) Jumbo supermarkten, wordt die van Kuipers tot ’s lands beste uitgeroepen.

Na Björn hebben we nog gezellig na-geborreld met elkaar, waar we met een schuin oog ook nog een
-vurig- wedstrijdje van de Klassieker konden meepikken.

 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer