e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Meer dan 120 (aankomend) leden hebben donderdag 15 juni jl. de 'Hollandsche Nieuwe' naar binnen laten glijden. Waar sommige dachten aan een 'magere haring' dit jaar, was niets minder waar. 

De Schoonhovense kerncommissie gaat niet over 1 nacht (pool)ijs en heeft in samenwerking met Restaurant Rivero, de Rotterdamse firma 'Schmidt Zeevis' naar Scandinavië af laten reizen om haar netten te werpen. En met resultaat. Want hij was vet.
Baggervet. 

Wij gingen uit van heerlijk weer en dat kregen we gelukkig ook. Onder het gehoor van de Funky Piano*s zagen we warempel ook wat soepele heupbewegingen voorbij komen van onze leden. Dat deed ons deugd.

Voor de rest hebben we uitbundig genetwerkt, gelachen en oude verhalen opgehaald. Daarna met een flinke club nog de kleine uurtjes aangetikt.
De foto's volgen :) 

Wij denken aan een volgende editie. maar dat moge duidelijk zijn.Farvel !  Wietse, Arjan, Denise, Corné en Jasper

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer