e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Ieder jaar worden in de Goudse Schouwburg de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden Holland. Zo ook op 29 januari. Genomineerd waren in de categorie Detailhandel en Horeca: Rivero Schoonhoven, in de categorie MKB Overslag Terminal Bergambacht en in de categorie Grootzakelijk Kruiswijk Groep. Deze laatste wist de titel in de wacht te slepen. De jury vindt Kruiswijk een circulaire en sociale koploper, waar Nederland een voorbeeld aan kan nemen. Ondernemerskring Krimpenerwaard feliciteert Kruiswijk van harte met deze welverdiende prijs. 

Hierbij de link naar het artikel in Het Kontakt: https://www.hetkontakt.nl/krimpenerwaard/nieuws/376007/kruiswijk-groep-wint-ondernemersprijs-midden-holland-circulai#:~:text=De%20Kruiswijk%20Groep%20was%20maandagavond,gevestigde%20onderneming%20in%20de%20prijzen.

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer