e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Op 15 juli jl. was het Springerpark sfeervol ingericht door Lekkerr uit Schoonhoven. De kerncommissieleden stonden klaar om de leden die naar het park toekwamen welkom te heten. 

 
Echt heel druk was het niet in vergelijking tot voorgaande jaren. Arjan Hoek vertelde dat voorheen ook de businessclub en de BIZ werden uitgenodigd. Om het zekere voor het onzekere te nemen had de kerncommissie alleen eigen leden uitgenodigd om een al te drukke happening te voorkomen. Uit alle kernen kwamen leden naar Schoonhoven en zo werden nieuwe contacten gelegd en bijgepraat over het ondernemen in deze bijzondere tijd. Daarnaast was het genieten van de haring en de andere heerlijke geserveerde gerechtjes.
Kortom een heerlijk weerzien in een hele mooie omgeving. Ook hier was onze huisfotograaf Rob Glastra weer present om de haringparty 2021 vast te leggen. 
 
 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer