e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét event voor werkgevers om op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Wilt u in beeld komen bij werkzoekenden en stagiairs? Doe dan mee!

Van 25 t/m 29 oktober 2021 kunnen bedrijven en organisaties in Bodegraven- Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren weer openzetten voor binnenkijkers: mensen die een nieuwe baan willen, denken aan een carrièreswitch, een werkervaringsplaats zoeken of stage willen lopen.

Zo krijgen potentiële medewerkers een goed beeld van hun mogelijkheden binnen het bedrijf. En zelf ziet u zó wie geknipt is voor het werk!

Schrijf u in vóór 6 september:

binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie

Klik hier voor meer informatie

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer