e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Beste leden van de Ondernemerskring Krimpenerwaard,

Er is weer gelegenheid elkaar te zien. We combineren daarom het aangename met het nuttige.

Aangename
Er staat, na het nuttige, een buffet voor u klaar, zodat we elkaar onder het genot van een hapje en drankje eens spreken over 2022 en verder.

Nuttige
Het bestuur heeft u tijdens de (digitale) Algemene Ledenvergadering op 13 april jl. toegezegd om in het najaar met een plan op hoofdlijnen te komen hoe zij de toekomst van de vereniging voor ogen heeft. De laatste maanden heeft het bestuur daaraan gewerkt en zij wil u op de hoogte brengen van de uitkomsten daarvan. Aan de penningmeester werd gevraagd dit plan te onderbouwen met een passende begroting. 

Graag bespreekt het bestuur met haar leden de in de bijlage meegestuurde infographic, die o.l.v. Peter Rijken met reclamebureau MMX tot stand is gekomen, en de vervolgstappen zoals de organisatie en de contributie voor de komende jaren. 
Bestuur vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk leden naar de vergadering komen. Zij vertrouwt erop dat zoveel mogelijk leden gehoor geven aan deze oproep en aanwezig zijn! Wanneer: Donderdag 11 november vanaf 16.30 uur
Waar: Koetshuis, Dorpsstraat 114a, Krimpen aan de Lek  
Aanmelden: Graag uiterlijk 8 november via de app of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(o.v.v. uw naam en eventuele dieetwensen)


Klik hier voor de agenda 
Klik hier voor de infographic
Klik hier voor het profiel Programma Co√∂rdinator 
Klik hier voor de concept notulen van 13 april 2021


We hopen op een grote opkomst!!!
 
Bestuur Ondernemerskring Krimpenerwaard
Arjen, Jeroen, Tim, Jan, Kees (en Wendy)

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer