e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Pizza party en Mercedes

De eerste Mercedes werd verkocht voor 4000 gulden decennia geleden. Daar ligt de geboorte van De Gruyter & de Jong. Daarmee begon Cor de Jong zijn verhaal aan de ruim dertig leden van de kring Bergambacht. Het Mercedes hart klopte daarbij nog steeds.

Om 16.30 op 28 oktober had de kring Bergambacht een bijeenkomst georganiseerd voor de ondernemers. Arie van Houwelingen opende de bijeenkomst waarin hij uitlegde dat de kern 5 activiteiten per jaar gaat organiseren. Peter Rijken vertelde aan de hand van de uitgereikte infographic het beleid van de Ondernemerskring en riep op deze ook bij werving van nieuwe leden te gebruiken. Beide hielden een pleidooi om naar de extra ALV van 11 november te komen in Het Koetshuis in Krimpen aan de Lek. Waarin het bestuur hun plannen, de organisatie en de contributie gaat uitleggen voor de komende jaren.

En toen was het tijd dat bar van de familie de Jong openging, de pizzawagen heerlijke pizzapunten uitserveerde en de aanwezige onder genot van drankje en hapje hun belevingen deelde. Het was voor vele een weerzien na lange tijd. De sfeer zat er goed in. De bijeenkomst duurde tot 20.00 uur en was de opmaat voor de toekomstige bijeenkomsten.

Vooraf werd 1 minuut stilte in acht genomen voor het gewaardeerde lid Erik de Ruiter van de kern Bergambacht welke op 48 leeftijd door ALS was overleden.

 

21184 001 kopie

 21184 024

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer