e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Op donderdag 10 maart was er een prachtige bijeenkomst met vele ondernemers uit de Krimpenerwaard. Zoals onze burgemeester Pieter Paans al aangaf was het ‘technisch weer’, waar we dan ook dankbaar gebruik van maakte op het zonnige terras van Restaurant Belvedéré.

Na een inleidend woord van Corné van Roest was het de beurt aan OK bestuurslid Jeroen Mulder om de genomen stappen en komende doelstellingen voor onze (aankomend) leden kort en bondig door te nemen. Vervolgens kreeg onze kersverse burgemeester Pieter Paans het woord. Wie is hij en waar staat hij voor? Samenvattend hebben wij een burgemeester ontmoet die er zin in heeft en, zoals hij zelf zegt, graag met zijn ‘poten in de klei’ staat. Daar houden wij van!

Een mooie avond volgde met onder andere een heerlijk buffet van Restaurant Belvedéré. Onze leden hebben elkaar opnieuw kunnen ontmoeten, wat weer extra werd gewaardeerd na een lange tijd van beperkingen. U weet waarom.

Uiteraard werd er deze avond ook stilgestaan bij de verdrietige ontwikkelingen in Oekraine, graag willen we bij deze de woorden van Pieter Paans nogmaals onderstrepen om als ondernemers onze verantwoordelijkheid te nemen. Laten we onze ogen open houden waar we een helpende hand of meer kunnen bieden aan mensen die onze hulp nodig hebben. Nu en de komende periode.

Dank voor jullie komst. We hopen elkaar donderdag 16 juni weer te ontmoeten op onze jaarlijkse Haringparty bij Restaurant Rivero Schoonhoven

Tot dan!

Jasper, Wietse, Corné en Arjan

Burgemeester Pieter Paans

 

 

Fotogalerij:

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer