e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Op dinsdag 14 juni was het eindelijk zover. De eerste excursie voor de leden van de Ondernemerskring Krimpenerwaard stond op het programma. Na de ontvangst in het Fletcher hotel bij Rotterdam Airport werden de leden in onderzoeksteams verdeeld. De ondernemers gingen fanatiek aan de slag om te ontrafelen hoe een vliegtuig in 1959 in Borneo was gecrasht. Wat was er gebeurt? Er waren vijf 'onderzoeks aerea's waar allerlei materialen bestudeerd konden worden om achter de ware toedracht van de crash te komen. Samenwerken was een must om binnen een korte tijd zoveel mogelijk aanwijzingen te vinden. Zelfs hulplijnen naar huis werden ingezet om bijvoorbeeld morse berichten te ontcijferen. Door middel van een flight simulator kon iedereen zijn of haar vliegkunsten uitproberen. Vooral het landen was voor de meeste ondernemers een lastige manouvre, die niet altijd succesvol afliep. 

Daarna was het tijd voor een spreker van Rotterdam Airport, Jasper van de Jagt. Op een bevlogen wijze vertelde hij over hun airport en was er veel ruimte voor interactie. 
De tijd vloog en na een heerlijk diner waarbij volop nagepraat werd was het alweer tijd om naar de Krimpenerwaard terug te keren. Al met al zeer geslaagd! 

Klik hier voor de foto's die door Rob Glastra zijn gemaakt. (wachtwoord is: 2022 OKK14-6 )

Klik hier voor het filmpje dat door Alex Mastwijk is gemaakt.

Beide heren veel dank voor het vastleggen van dit leuke interactieve evenement. 

 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer