e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Donderdag 19 mei werd een bedrijfsbezoek gebracht aan AB Containers in Bergambacht. Na een welkoms woord door de kerncommissie Bergambacht en Stolwijk-Haastrecht-Vlist vertelde gastheer Arno Graveland dat het bedrijf door zijn vader Arie Graveland in 2001 is opgericht. Hij kocht een vrachtwagen met vijf containerbakken en begon met het verhuren van afvalcontainers. Vanaf 2012 is Arno erbij gekomen en samen hebben ze vanaf die tijd de bedrijfsactiviteiten uitgebreid. 
AB Containers zoekt het werk zoveel mogelijk dichtbij de thuisbasis, in de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard. Zo kan de service verleend worden die gewenst is: snel, flexibel en efficiënt. Onder het motto 'afspraak is afspraak' en met aandacht voor een beter milieu.
 
Daarna was het tijd voor een hapje en drankje en kon men in groepjes worden rondgeleid door het bedrijf, waar het woord circulair met eigen ogen kon worden aanschouwd. 

Fotogalerij:

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer