e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Ledenvergadering bij De Vries en Verburg  

Donderdag 12 mei werd de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden bij bouwbedrijf De Vries en Verburg in Stolwijk. In het mooie, duurzaam verbouwde kantoorpand werden de leden hartelijk welkom geheten door medewerkers van het bedrijf.
In de vergadering waarin o.a. werd stil gestaan bij het afgelopen bestuursjaar, werden de penningmeester en overige bestuursleden gedechargeerd voor het gevoerde (financiële) beleid. De vergadering ging vervolgens akkoord met de voordracht van Sebastiaan Wink als nieuwe penningmeester en Wendy van Leeuwen als algemeen bestuurslid van de vereniging. Er werd een woord van dank uitgesproken aan Kees van Driel die veel gedaan heeft voor de ondernemerskring Bergambacht en helaas om gezondheidsredenen zijn taak als penningmeester van de ondernemerskring Krimpenerwaard niet uit kon voeren. 
Voor de rol van portefeuillehouders worden nog enkele leden gezocht! 

Na de vergadering vertelden Marco Dekker en Evert Hoogendoorn over het bedrijf De Vries en Verburg, dat als kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Gedreven heeft, gevolgd door een rondleiding door het bijzonder duurzaam gebouwde pand. 
De bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijk buffet! 

Fotogalerij:

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer