e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Een mooie samenvatting van een leuke avond borrelen op één van de bekendste vervoersmiddelen van de Krimpenerwaard. Veerdienst Schoonhoven heeft in samenwerking met de kerncommissie  Schoonhoven een heerlijk avondje verzorgd op onze knalgele ferrie.

We hebben afgetrapt bij Restaurant Rivero met een welkomstwoord van Corné van Roest. Jos Huizinga, onze kersverse Programma Coördinator, gaf een toelichting van zijn nieuwe doelstellingen voor de Ondernemerskring Krimpenerwaard. Waaronder de samenwerking met Jan de Jong van de Gemeente Krimpenerwaard inzake het leerwerkbedrijf, welke de samenwerking tussen ondernemers, onderwijspartners en de Gemeente Krimpenerwaard tot een hoger niveau moet brengen.

 Om half 7 stapte we op de pont waar Eric van Toor, Directeur Veerdienst Schoonhoven, al varend dor de Waard ‘van wal stak’ over de aloude geschiedenis (‘1429) van deze verbinding tussen de Krimpenerwaard en Molenlanden. Na diverse mooie anekdotes en ‘oude verhalen' gaf een lid van het Zeemanskoor Schoonhoven aan om ‘Recht zo die gaat’ niet langer te laten wachten en de stem warm te gaan zingen. Deze vraag werd dan ook direct gehonoreerd :-)

 Een leuke avond volgde met een goed verzorgde catering. Omstreeks 20.30 uur meerde de ‘Zilverstad’ weer aan en was er nog gelegenheid om een after-borrel aan wal te doen bij Rivero. Kortom: het was Ferrie Good.

 Tot de volgende bijeenkomst!

 Hartelijke groet, Wietse, Arjan, Corné en Jasper

 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer