e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Bovenstaande woorden kwamen vaak langs in de presentatie van Maurice Hofman tijdens de netwerkborrel georganiseerd door de kern Bergambacht van de Ondernemerskring Krimpenerwaard. Georganiseerd samen met de ondernemers aangesloten bij de BIZ van het industrieterrein de Wetering. Met zijn allen waren we te gast bij Koolwijk Transport. 

Meer dan 50 ondernemers luisterden geboeid naar zinvolle ideeën en kansen om kosten te besparen en voorbereid te zijn op de op ons afkomende energietransitie. 

Er was aandacht voor  wat  de hoge energieprijzen betekenen voor zowel voor de eigen onderneming als voor het personeel. Aan bod kwamen de beschikbare subsidiekanalen voor energiebesparende maatregelen en mogelijkheden om als ondernemer je personeel te hulp te komen. Maar ook de hobbels in dat traject zoals schaarste van producten, lange levertijden, kostbare aanschaf van accu’s of warmtepompen en de fiscale valkuilen die er zijn. Er waren zelfs voorbeelden hoe je eraan kunt verdienen naast het besparen van kosten. Afgesloten werd met een afspraak om als Ondernemingskring, BIZ en gemeente te verkennen of het industrieterrein de Wetering, als eerste in de Krimpenerwaard, een energie neutraal bedrijventerrein kan worden. 

De kern Bergambacht van de Ondernemerskring Krimpenerwaard houdt het thema ‘energietransitie en wat komt erbij kijken’ vast de komende periode. Bram Smits,  voorzitter van de kern Bergambacht, dankt allen die gekomen waren, Piet Koolwijk voor zijn gastvrijheid, het bestuur van de BIZ, Maurice Hofman voor zijn presentatie, Wendy van Leeuwen voor haar fiscale inbreng en Jos Huizinga voor de interactie als afsluiting. Een geslaagd event.  

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer