e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Op 10 november was er een mooie samenkomst in het meest groene bedrijfsverzamelgebouw van de Krimpenerwaard ūüćÄ

Corné van Roest, Directeur Verstoep Bouwadvies en Architectuur, heette ons welkom en gaf een inhoudelijke uitleg over de (her)gebruikte bouwmaterialen van dit toonaangevende kantoorgebouw. Een voorbeeld hoe we met elkaar de wereld leefbaar kunnen houden.

Vervolgens heeft een trotse Joris Veer ons meegenomen in de opstart van zijn bedrijf, welke actief is in de woning en kantoor stoffering. Van eenmanszaak tot een prachtige showroom met 9 medewerkers.

Jos Huizinga, onze Programmacoördinator, heeft een update gegeven over onze doelstellingen op het gebied van zij instromers, het leerwerkbedrijf en de verbinding tussen bedrijven en gemeente.

Na deze toespraken was er de mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende bedrijven die in dit gebouw gevestigd zitten. Deze samenkomst werd voortgezet met een heerlijk lopend buffet en mooie ontmoetingen.

Tot de volgende keer op onze nieuwjaarsbijeenkomst (nadere info volgt).

Kerncommissie Schoonhoven 

 

Schermafbeelding 2022 12 08 om 16.53.48 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer