e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Vrijdag 26 januari was het volle bak in Restaurant Aan de Dijck in Bergambacht waar leden en hun partners (meer dan 70 personen) van de kernen Bergambacht, Ammerstol en Berkenwoude, bij elkaar kwamen om samen te genieten van het nieuwjaarsdiner en elkaar op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen. 

Na de openingswoorden van Bram Smits waar hij ook inging op de events in 2024 van de kern, werd er een cheque overhandigd aan RTV Krimpenerwaard om hun goede werk te ondersteunen. Het combineren van lokaal nieuws met lokale verbinding is een sterk staaltje televisie, wat in deze tijd goed gebruikt kan worden. Arjen Prins, voorzitter van de Ondernemerskring vestigde nog even de aandacht op de groei van de bedrijventerreinen (25-35 hectare) waar de provincie binnenkort over besluit en gaf aan dat op 17 april het Big Event plaats vindt. Daar kan je je al voor inschrijven. Jan Peter Balkenende is onze gast daar. Het walking diner dat daarop volgde vergrootte de sfeer, en het bleef tot laat naborrelen. 7 maart zien we elkaar weer bij Verdo Staal. 2024 was prima gestart. 

Via onderstaande link is dit op RTV te zien: https://www.youtube.com/watch?v=4LYcziRSn1A.


Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer