e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Momenteel wordt o.a. door de Ondernemerskring Krimpenerwaard (OKkwaard) gewerkt aan de opzet van een online platform voor bedrijven uit de Krimpenerwaard. In dit platform is tevens ruimte voor onderwijs en overheid. Het is een gezamenlijk initiatief. Vanuit de OKkwaard is het belang om zoveel mogelijk vacatures, stages e.d. vervuld te krijgen (liefst met jeugd en inwoners uit de regio).

Om inzicht te krijgen in de behoefte van het bedrijfsleven voor dit initiatief hebben we deze enquête uitgeschreven. De informatie uit de enquête zal zoveel mogelijk meegenomen worden bij de ontwikkeling van het platform.

Graag willen we u nadrukkelijk verzoeken deel te nemen aan deze enquête, het zijn maar een beperkt aantal vragen en het invullen kost weinig tijd, maar geeft ons juist een goed inzicht in wat we mee moeten nemen bij de ontwikkeling van het platform.

De sluitingstermijn voor deze enquête is volgende week vrijdag 16 februari. Dus vul hem gelijk in dan gaat uw antwoord ook mee!!

Klik hier om naar de enquete te gaan

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer