e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Ruimtelijk economische visies Regio Midden-Holland

Regio Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Zuidplas) werkt aan versterking van de economische spankracht en verbetering van vestigings- en werkklimaat. Bedrijventerreinen, kantoren en detailhandel zijn daarbij belangrijke economische motoren. Het belang en de koers daarvan zijn beschreven in een drietal ruimtelijke-economische visies: de Kantorenstrategie Midden-Holland 2019 - 2024, de regionale bedrijventerreinenstrategie en de regionale structuurvisie detailhandel Midden-Holland.

De regionale economische visies kunt u hier vinden:  Klik hier voor de regionale economische visies 

Informatie over de bedrijventerreinen in regio Midden-Holland

Via het kwaliteitspaspoort wordt inzicht gegeven in o.a. het huidige economische functioneren en de innovatiekracht van de werklocaties. Voor ieder bedrijventerrein is een factsheet opgesteld met enkele relevante onderdelen. Ga voor het overzicht van de bedrijventerreinen in regio Midden-Holland:

https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiOGI4YzUzYTktOWUxYy00NTI5LWFlMTktYjNmOGJiMDk0YWQ5IiwidCI6IjE1Mjg5YzBiLTgzMGUtNDdmYi1iMjEyLTQwZDU4OGRjMjgwYyIsImMiOjl9&pageName=ReportSection506a3c1310660a4124d0

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer